Dagens köp



Med mig hem från stan idag fick jag Seventeen Magazin och Twist från Press Stop, en liten väska som blir perfekt på sommaren från Myrorna tillsammans med ett urgulligt armband från samma ställe och ett rosa mobilskal.

Det var verkligen länge sen jag sist kände mig så här lycklig, fy vad underbart det är! Why can't it always be like this?
Back to reality: Imorgon är det plugg som väntar. Kanske att jag städar mitt rum också men jag är inte säker på att jag klarar av att vara så duktig på en och samma dag? Sovmorgon tänker jag hur som helst ta, ska verkligen bli skönt att få sova ut lite :)

Stockholm




Fina Stockholm. Tack för en underbar dag Lou! :)

Tomorrow


Bild från förra gången jag träffade fina Lou :)

Sitter för tillfället, sjukt trött, och planerar med Lou inför imorgon. Inte träffat henne på två veckor så nu är det äntligen dags! ^^ Vi hade tänkt dra in till stan, men det berättar jag mer om sen. Ha det fint!

I could really need a wish right now.



Foto och redigering: Jag

Bilderna ovan får mig att undra varför jag knappt har satt en fot i skogen bakom mitt hus förut. Jag har ju ändå bott här i lite drygt 10 år tror jag? Riktigt mysigt var det iaf även om jag större delen av tiden gick runt och oroade mig över att bli mördad haha.

Here's my number call me maybe


Dagen idag har varit jätte lugn vilket verkligen har varit grymt skönt! Det har gett mig tid att spendera på sånt jag länge har velat göra men aldrig riktigt funnit tid för. Jag har faktiskt kännt mig så lycklig att jag flera gånger funnit mig själv med ett stort leende fastklistrat på läpparna.

You took your time with the call I took no time with the fall.


I love how the editing makes my hair look red ♥

Like an old lady


Idag har jag bara tråkat runt hemma. Kollat serier, ätit nachos, sovit och betett mig som en gamal tant. Tant har jag varit eftersom jag har stickat, ligger nämligen efter i slöjden. Imorrn börjar lovet på riktigt enligt mig då jag har massor planerat :)

Kör mot mig på Draw Something? jessxx_ heter jag :)

Things to miss about summer


Sommarens bästa bok. Bara ben. Flygplansmat.

Missing summer


Outfit bilder utomhus. Glad tjej på Arlanda. Solnedgång i Grekland.

Sleepyhead


Idag tog jag en sån där brutalt lång sovmorgon som jag inte haft på länge. Sen dess har jag bara hunnit äta lite och nu hade jag tänkt att skriva eller ev rita någonting :)

Just to see you smile


Övertalade mina föräldrar om att vi skulle se Abduction idag. Taylor Lautner + Grym Story = Bästa filmen. Om ni inte redan har sett den rekomenderar jag starkt att ni gör det, ni kommer inte ångra er!

Nu hade jag äntligen tänkt märka mina One Direction bilder med mitt namn (Dem kommer dock inte upp här eftersom jag inte vill att ni ska veta mitt efternamn. Tyvärr) och sen fortsätta med en novell jag började på förut. Writing is my passion.

Ben and Jerry's


Spanska provet gick bättre än jag hade trott och nu är det äntligen helg och lov! Drog hem och satte mig framför datorn med en stor burk Ben and Jerry's som jag planerade att äta samtidigt som jag tittade på The Vampire Diaries. Men det hade tydligen inte kommit något nytt avsnitt (?) så det fick bli Hart of Dixie istället :)

Ikväll valde jag hemmakväll framför bio. Ska bli skönt att bara ta det lugnt och sen kunna sova ut ordentligt. Hoppas ni alla har en fin fredag ♥

Hoping for the best but expecting the worst.


Jag är så jävla trött, vill verkligen bara ha lov nu, orkar inte ännu en dag av tortyr. Grejen är att dagen imorrn skulle varit fullt genomlidlig utan spanska provet men man kan inte få allt, right?

Orkar inte repetera allt en sista gång så jag går upp lite tidigare imorrn och gör det då istället. FML. Kan hälften typ vilket inte känns så himla bra direkt ... Men jag får lita på min alltid så fina Lou som har sagt att det kommer gå bra :) WISH ME LUCK PPL!

Tidtagare

 

Torsdag idag, jag har äntligen insett det nu. Jobbig och lång dag men halva är iaf avklarad vilket känns väldigt skönt! :)

När jag kommer hem ska jag fortsätta plugga spanska, jag måste verkligen försöka komma ihåg att det tar lång tid att lära sig den där skiten.

The sound of pouring rain.

 

Är det bara jag som tycker att det känns som torsdag idag? Fast det är faktiskt egentligen ganska skönt, annars blir jag alltid jätte trött på allt och alla ungefär nu för att jag vet att det är torsdag imorrn. (Ja, jag hatar verkligen torsdagar.) Men nu känns det ju som om torsdagen redan är avklarad so I'm happy!

Passar även på att säga godnatt, är så sjukt trött så jag ska faktiskt hoppa i sängs så fort jag publicerat det här inlägget. GODNATT! ♥

We're living in a world of ice.

 

Kom hem från skolan för ett tag sen och efter en stor mellis så är det nu dags för plugg. Spanska och engelska. I'M GONNA HAVE SO MUCH FUN! ... Not.

Det är förresten grymt halt ute just nu. Skolans parkeringsplats, som jag alltid går över, är ett rent helvete. Det regnade dessutom lite tidigare idag och la sig på isen, så det blev ännu halare. Great.

Och ja, det är en "Keep calm and love One Direction" tröja jag har på mig ♥

Stuck in a daydream

Stuck in a daydream.

Stuck in a daydream. by jjec featuring printed shorts

Rag bone short sleeve tee, $105
Converse synthetic shoes, £45
Back pack bag, $40
Miss Selfridge silver jewelry, $11
Runwaydreamz printed shorts
Stainless steel jewelry

Sleepy

 

Semeldagen idag, om någon nu skulle ha missat det haha. Blev en riktigt stor semla = proppmätt Jessica :)

Jag har för övrigt grymt mycket inspiration just nu, vilket typ aldrig händer. Problemet är bara att jag inte hinner vara kreativ på grund av alla läxor och prov. Får försöka hålla igång inspirationen tills på fredag för då är det äntligen lov! :D

Got a secret, can you keep it?


Nu blir det Pretty Little Liars för hela slanten. Ska bli så skönt att bara släppa allt i 40 minuter innan jag måste börja plugga igen.

Jag försöker att sluta äta godis varje dag i veckan men det har gått två dagar nu och jag tycker helt ärligt att jag förtjänar en bit. Så vafan.

It's too cold outside for angels to fly.

 

Ed Sheeran och One Direction har gjort mig sällskap senaste timmen. Känner mig fortfarande lite sjuk så jag skippade gympan idag också.

Tänkte blogga imorse, därav bilden på min frukost. Riktigt intressant, jag vet haha. Drar iaf igång bloggningen igen, trots alla läxor och prov. Kan inte hålla mig borta :)

 

 

Tävling - Systemkamera från Canon


Bilderna ovan är från en båtutflykt i Grekland, Zakynthos. Solen sken, vattnet glittrade och allting var så underbart vackert. Det är ett av dem absolut finaste minnena jag har.

Att äga en systemkamera skulle verkligen ta min fotografering till en helt ny nivå, förutom att mina bilder skulle bli otroligt mycket bättre så skulle jag också känna mig mer motiverad till att faktiskt ta det där steget och ge mig ut och fota.

Dag 5 - Min favorit kroppsdel


Det jag tycker om mest på min kropp är absolut mina ögon, faktum är att det nästan är det enda jag gillar med mig själv. Sad but true.

"People with blue and green eyes are hyper and love to laugh. They tend to be quiet at first, but once you get to know them they never shut up. They're loyal and like long, committed relationships. They make amazing friends."

Det syns inte på bilden men jag har gröna ögon och jag tycker faktiskt att texten ovan stämmer in rätt så bra på mig vilket faktiskt är lite läskigt.

the pic is my own and i found the text on facebook

Valentines Day

Friluftsdag idag, hemskt hemskt hemskt. Dock haft det väldigt mysigt på eftermiddagen :) Tänkte bara kika in och önska er en glad alla hjärtansdag innan jag lägger mig. Hoppas att ni har haft en super dag!

Dag 4 - Someone i secretly like

Ja, jag får väl ta och erkänna - Jag gillar Justin Drew Bieber. Jag är dock inget fan och verkligen ingen Belieber men de flesta av hans senaste låtar är verkligen bra och han är ju inte direkt ful om man säger så ;)

pics from google and weheartit - collage by me

Trött som fan

Haft en helt underbar dag idag men nu är jag så trött att jag nästan dör. Godnatt fina ni!

Dag 3 - Min största önskan

Min största önskan är att fly Sverige. Jag vill inte bo här, jag vill vara Brittisk eller Amerikansk och kunna prata det fina språket engelska, som jag älskar så mycket, exakt hela tiden. Plugga i London och sen flytta till USA, that's my dream.

pics from weheartit - collage by me

Lunch

Mysig dag idag. Gick upp klockan fyra och är inte ens trött? Kommer förmodligen somna snabbt ikväll :)

Dag 2 - Mitt största intresse

This might sound lame men mitt största intresse är fånigt nog att titta på serier. Favoriterna är helt klart Pretty Little Liars, The Vampire Diaries och Hart of Dixie. Den sistnämna kan ses som otroligt smörig och fake men den är faktiskt sjukt gullig. En annan serie som är bra men som jag inte helt har fastnat i än är The Secret Circle som jag också kan rekomendera :)

Och självklart får vi inte glömma Desperate Housewives, The Mentalist, Lie to me, The Simpsons, Family Guy, Homeland, Äkta människor, Revenge, Top Model, Project runway, How i met your mother, The OC och Modern Family (Plus massor av mer som jag inte kan komma ihåg) som jag också tittar på men inte alls lika slaviskt.

pics from google and weheartit - collage by me

As bright as any city-light


Solen skiner ute idag. Verkligen underbart vackert. Jag ska dock stanna inne idag också, jag får verkligen inte vara sjuk imorrn. Det går liksom inte bara. Istället har jag laddat ner en piano app till min mobil så att jag kan öva. Jag har pratat lite för mycket på musik lektionerna i skolan och kan därför knappt någonting alls. Uppspelet är om ett par dagar så det är väl bara att sätta igång :(

Summer dreams - weheartit


Some inspo from weheartit.com

Smider planer


Pratade precis med Lou, vi smider planer för fullt. Jag vill inte riktigt avslöja vad det är vi planerar än men det kommer verkligen bli grymt kul ifall allting går som vi vill! :)

Idag ska jag, precis som jag gjorde igår, bara vila och ta det lugnt. Mår fortfarande inte helt bra och jag vill verkligen inte riskera att vara sjuk nu när så mycket händer. Tänkte därför sjunka ner framför lite filmer, The Notebook står först eftersom jag förvånande nog faktiskt aldrig har sett den.

pics from google

Dag 1 - Vem är jag?

Det enda ni just nu vet om mig är egentligen att jag är en tjej på 15 år som misstolkar det mesta. Fast hur många läser egentligen "Om mig" spalten i menyn? Förmodligen inte så många.

Annan random fakta om mig är att jag typ älskar kor? Mer dem tecknade än dem riktiga dock, vilket ni säkert förstår. Dem riktiga luktar och är läskiga ju haha.

Jag är grymt besatt av One Direction och dem är därför ständigt on my mind. Sen är jag också beroende av Instagram och coca cola.

Jag gillar även att vara kreativ och jag älskar att skriva olika små texter.

pics from google - collage by me.
RSS 2.0